top of page

Om oss

Kolben på Kolbotn eller Oslo Sentrum er alternativene om vi vil gå på konsert, men etter at Nordstrand Kirke ble pusset opp, har kirken blitt førsteklasses, både utseende- og lydmessig.

 

Det fikk rundt 1500 tilskuere med seg da Adam Douglas fylte kirken tre dager på rad i desember, og flere hundre tusen som kom så konserten på NRK i romjula. I en radius på bare noen kilometer bor storheter som Ketil Bjørnestad, Silje Nergaard, Kristin Asbjørnsen, Jarle Bernhoft og Odd Nordstoga.

 

Nordstand bobler over av talenter og stjerner.

Både de og deres kollegaer fortjener en scene her i lokalmiljøet.

 

Konseptet vårt:


Vi har troen på at vi skal klare å fylle kirken med musikkentusiaster, og har laget konseptet Gåsehud – en konsertserie hvor vi skal skape magien som kun en kirke klarer å frembringe.

 

Det vakre, det sakrale, det magiske og nakne.

 

Vi vil at artistene skal spille unike konserter, hvor alt skal strippes ned til et minimum, for å skape maksimal gåsehudeffekt. Nordstrand Kirke har et førsteklasses flygel som formelig roper etter å bli spilt på, og lyden i Nordstrand Kirke kan måle seg med de beste kulturhusene over hele landet.

Hvem arrangerer?

 

Richard Larsson og Christer Falck er barndomsvenner, naboer og har barn i samme klasse på Munkerud Skole. De har til sammen arrangert tusenvis av konserter og eventer. Sammen har de gjort alt fra småkonserter på klubber, for firmaer, i partytelt og på vidda. De har fylt både Rockefeller og Sentrum Scene utallige ganger. Det største prosjektet var da Oslo Spektrum ble fylt til randen med en hyllestkonsert til Leonard Cohen i 2017, hvor nærmere 50 av Norges største artister stod på scenen.

 

Richard Larsson er mest kjent som mangeårig norgesmester i squash, men har de siste årene arrangert eventer for alt fra politiet til Kari Traa. Fra små intime seanser, til tusener av mennesker.

 

Christer Falck har stemt folk hjem fra øde øyer, eid flere platebutikker i Oslo siden 1990, drevet plateselskap og gitt ut mer enn 150 plater, samt arrangert hundrevis av konserter siden tidlig 90-tall.

bottom of page